Legal Jibber Jabber (Romanian)

CREAREA DE MATERIALE VIDEO RIOT GAMES & POLITICA DE UTILIZARE

Conţinutul creat de comunitatea noastră inspiră, informează şi distrează deopotrivă angajaţii Riot şi jucătorii. Sperăm să vedem cât mai multe materiale video care utilizează conţinut Riot Games şi League of Legends. Acest ghid util vă va ajuta să vă asiguraţi că orice material video care foloseşte elemente ce face parte din proprietatea noastră intelectuală (cum ar fi imagini video, muzică, sunete şi alte tipuri de conţinut) este legal înainte de a fi postat pe YouTube, transmis pe site-uri de tipul own3D sau conceput doar pentru voi şi prietenii voştri. Această politică ar trebui să vă permită să primiţi orice tip de acord pentru materialul video de care aveţi nevoie de pe site-uri precum YouTube şi să stabilească mai clar tipurile de materiale video pe care le agreăm.

 • Non-profit (dacă nu sunt denumite diferit în această Politică!). Toate materialele video trebuie puse la dispoziţia publicului fără a se solicita taxe de acces vizitatorilor sau fără a impune alte restricţii. În general, aceasta înseamnă:
  • Nu puteţi cere nicio taxă, sondaj, descărcare (în afară de cea a materialului video în sine) sau orice altă acţiune în schimbul accesului la materialul video.
  • Puteţi publica un material video pe un site care are o opţiune de plată "Premium" cu condiţia ca acel material video să fie disponibil şi pentru utilizatorii care nu plătesc.
  • Puteţi afişa reclame sau alte surse de venit care nu împiedică accesul utilizatorului la materialul video, în condiţiile ghidului "Fără licenţă" de mai jos.
 • Fără licenţă. În general, nu puteţi oferi licenţa pentru materialele voastre video niciunui terţ în schimbul unei anumite taxe sau oricărei alte valori fără acordul nostru prealabil. Există însă aceste excepţii importante:
  • Programe partenere ale YouTube sau următoarele site-uri de streaming: own3D.tv, Ustream.tv, Twitch.tv, Justin.tv, Blip.tv (nu este necesară permisiunea noastră prealabilă).
  • Pentru orice altă formă de oferire a licenţei din partea voastră (cum ar fi festivaluri de film, concursuri sau transmisiuni ale terţilor), este necesară permisiunea noastră expresă scrisă. 
  • Trimiteţi toate solicitările la fansites@riotgames.com.
 • Sponsorizările sunt acceptate. Dacă vreţi să afişaţi sigla sponsorului la începutul materialului, la credite sau vreţi să îi anunţaţi, foarte bine. Avem doar câteva reguli simple:
  • Menţineţi orice menţionare a sponsorului la o lungime minimă, rezonabilă.
  • Să fie clar (fie că menţionaţi un sponsor sau utilizaţi menţiunea "sponsorizat de" alături de sigla lor) faptul că  aceştia au doar rolul de sponsori.
  • Nu folosiţi siglele Riot Games (sau League of Legends) fără a avea permisiunea noastră expresă. 
 • Aveţi grijă să fie totul (relativ) decent. Nu se acceptă absolut niciun conţinut cu mesaje rasiste, sexiste, homofobe sau alte tipuri de conţinut ofensator. Vă cerem, de asemenea, ca materialele voastre video să fie centrate asupra jocurilor şi să păstreze distanţa faţă de polemici făţiş religioase, politice sau alte tipuri de discuţii controversate.
 • Respectaţi alţi creatori. În afară de conţinutul aflat sub proprietatea intelectuală a Riot, nu includeţi altceva în afară de creaţiile voastre originale decât în cazul în care aveţi permisiunea creatorului acestor materiale. Nu daţi bani la avocaţi!

Dacă aveţi întrebări în legătură cu această politică, contactaţi-ne la fansites@riotgames.com.

USA German French Spanish Polish